Foto's

Over Playa de las Americas

Het hotel ligt in het oude deel van Playa de las Americas. Dit is een zeer levendige badplaats die bekend staat om haar swingende uitgaansleven. De plaats heeft naast uitgaansgelegenheden ook veel winkels en sfeervolle terrasjes. Langs het strand ligt een mooie wandelboulevard waar het tot zeer laat in de avond bruist van de activiteiten. U vindt er ontelbare restaurants, bars en discotheken. Het strand loopt langzaam af in zee wat het ook uitermate geschikt maakt voor een vakantie met kleine kinderen. Langs de kust worden boottochten georganiseerd waarbij u dolfijnen en walvissen kunt spotten. Ook kunt u vanuit de haven een uitstapje maken naar één van de andere Canarische eilanden.

Net iets buiten de badplaats ligt een groot waterpretpark met spectaculaire glijbanen en een dolfijnenshow. Het papagaaienpark is ook een geliefd uitstapje met kinderen. De golfbaan ligt op 2,7 kilometer. U vindt een bushalte op 500 meter van het hotel.

Maar ook het binnenland van dit mooie eiland biedt veel excursiemogelijkheden. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en zowel zomers als ’s winters een populaire bestemming. Het noorden van het eiland is zeer groen en u vindt hier onder meer het schitterende Mercedes-woud. Tevens beschikt het eiland over de hoogste berg van Spanje de Pico del Teide. U kunt hier met de kabelbaan naar boven en prachtige wandeltochten maken. Maar ook een jeepsafari over het eiland is zeer aan te raden.

Vergelijk H10 Las Palmeras bij 5 aanbieders Bekijk prijs